+Follow | Dashboard
Starship
Sunday, 28 July 2013 • 14:02 • 0 comments

Assalamualaikum ..

speechless .. 
tak tahu nak cakap apa bila dpt tahu at0k masuk wad ..
sem0ga at0k cepat sembuh ..
hanya mampu d0akan dari ja0h ..
s0rie tak dapat balik jenguk at0k ..
:'(




sekian,,

t0gether forever !
Saturday, 1 June 2013 • 16:51 • 0 comments

Assalamualaikum ..

hey ! lame dah tak update bel0g nie .. rindu aku tak ? hukhuk .. hari nie nak share sikit pasal '5 serangkai' yg dah 3 bulan terpisah .. * terpisah lah sgt *  tade pape sgt p0n nak share.. saje2 jek nie ..j0m lah tg0k sikit '5 serangkai' nie .. :)




gyiy0mi ! :)







tak payah byk2 lah k0t.. b0san pulak yg teng0k nie nanti.. huhu

sekian :)

haPpy nuRses daY 2013 !
Sunday, 12 May 2013 • 21:05 • 0 comments

Assalamualaikum ..

- 12 maY -
hapPy nuRseS daY ! 0key.,kalau dlu maYbe tak rase sPeciaL p0n kat tarikh di ataS .. taPi semenjak dah menjunamkan diRi dlm bidang nursing nie baru lah rase bermakne ckit .. *ckit jek p0n*  maYbe tak ramai p0n yg tahu tentang taRikh di atas .. taPi takpe lah k0t.. :)


haPpY nurSes daY t0 aLl nuRses ! 
tak lupa jugak untuk semua student nuRse 'JULY 11' ,
haPpy nurSes daY ! :)

sekian 

hidung beRlaRi !!
Thursday, 2 May 2013 • 16:51 • 0 comments

Assalamualaikum..

arrghhhhhhhh !! running n0se !! t0long lah..tak sanggup dah nak hadap mende nie .. eh.,jap ! running n0se ? mende alah ape uh ? hidung berlari eyh ? hm.,k0rang tahu tak running n0se uhh mende ? nak tahu meh bace kat bawah nie :)


RUNNY NOSE ( RINORRHEA )

# merupakan perkara biasa yg berlaku disebabkan 0leh alergik atau jangkitan (selsema)
# rinitis adalah penyebab utama hidung berair
# keadaan yg sejuk dan sinusitis juga penyebab hidung berair
# akan kerap bersin.,hidung gatal-gatal dan kemerahan

tu lah sebenar nye running n0se atau kalau nak senang hidung berair .. dan itulah yg aku alami skrg .. tak b0leh nak buat keje ! tisu 24 jam kat tgn .. hm :(


sekian 

:)
Friday, 5 April 2013 • 20:29 • 0 comments

Assalamualaikum ..

aLhamduliLlah .,berjaye menghabiskan keje aku kat wad dlm mase seminggu nie .. terase cepat mase berlalu .. * ade sebulan lebih agi *  byk mende baru yg aku belajar ..rase seron0k sgt even mmg byk kali kena marah .. kena tarik telinga depan patient p0n ade .. mmg tak b0leh lupe lah ! mmg aku mengaku dulu aku cam tak b0leh accept bila 0rang marah2 aku ..tapi baru aku sedar ade hikmah aku selalu kena marah2 .. byk giler perbezaan aku antare dulu ngan sekarang ..

DULU .,,
nak amik vital sign s0rang-s0rang p0n takut ..
duduk kat cubicle s0rang-s0rang p0n tak b0leh ..
kalau patient panggil p0n takut nak pergi ..
nak buat pape pr0cedure p0n takut ..
kalau takde membe mmg tak buat keje lah ..
sume mende yg aku buat dulu nak berteman je sbb takut.,tak yakin dgn diri sendiri..

tapi SEKARANG .,,
amik vital s0rang-s0rang p0n takpe ..
duduk kat cubicle s0rang-s0rang p0n takpe dah ..
tak tunggu patient panggil dah ., pergi tanye dye sendiri nak pape tak ..
dah ade sikit keyakinan dlm diri nak buat pr0cedure kat patient ..
dah b0leh keje sendiri walaupun takde membe .. * sikit-sikit lah *
:)

aLhamduliLlah .,walaupun tak byk tapi aku tetap ade rase yakin dgn diri sndiri .. aku share entry nie bkn nak tunjuk aku bagus ke apee .. juz nak share ape yg aku rase jek .. adat lah belajar kena marah2 nie .. yg penting sabar jek & tetapkan niat dlm hati uhh yg kita nie nak belajar .. in shaa allah :)



:)

sekian :)

SOME WORDS!


Welcome to my paradise. What do you want in here? Okeh, steal anyhting what you can steal.

Profile
Social Network
Music!




Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Epulfik