+Follow | Dashboard
Starship
home sweet home ! :)
Thursday, 7 February 2013 • 22:17 • 0 comments

Assalamualaikum ...

0keyh ! aku p0nteng kelas hari nie sebab aku dah balik semalam ... *selok ! *  first time aku buat kerje nie .. rase bersalah gilerr ! tapi bukan selalu p0n .. lagi pun kalau aku tak balik semalam memang aku tak balik lah sampai abih cuti .. tiket takde k0t ! keadaan yg memakse aku p0nteng kelas ari nie .. and the w0rst thingg .,, ari nie ade test dan aku tak amik test uhh .. heee :D

aku malas nak pikir dah pasal study sebab skunk mase tuk bercuti .. cukup lah aku stress sebelum nie .. skunk mase untuk lupakan sume uhh kejapp .. nak cuti puas2 ! :)


sekian :)

SOME WORDS!


Welcome to my paradise. What do you want in here? Okeh, steal anyhting what you can steal.

Profile
Social Network
Music!




Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Epulfik