+Follow | Dashboard
Starship
:)
Friday, 5 April 2013 • 20:29 • 0 comments

Assalamualaikum ..

aLhamduliLlah .,berjaye menghabiskan keje aku kat wad dlm mase seminggu nie .. terase cepat mase berlalu .. * ade sebulan lebih agi *  byk mende baru yg aku belajar ..rase seron0k sgt even mmg byk kali kena marah .. kena tarik telinga depan patient p0n ade .. mmg tak b0leh lupe lah ! mmg aku mengaku dulu aku cam tak b0leh accept bila 0rang marah2 aku ..tapi baru aku sedar ade hikmah aku selalu kena marah2 .. byk giler perbezaan aku antare dulu ngan sekarang ..

DULU .,,
nak amik vital sign s0rang-s0rang p0n takut ..
duduk kat cubicle s0rang-s0rang p0n tak b0leh ..
kalau patient panggil p0n takut nak pergi ..
nak buat pape pr0cedure p0n takut ..
kalau takde membe mmg tak buat keje lah ..
sume mende yg aku buat dulu nak berteman je sbb takut.,tak yakin dgn diri sendiri..

tapi SEKARANG .,,
amik vital s0rang-s0rang p0n takpe ..
duduk kat cubicle s0rang-s0rang p0n takpe dah ..
tak tunggu patient panggil dah ., pergi tanye dye sendiri nak pape tak ..
dah ade sikit keyakinan dlm diri nak buat pr0cedure kat patient ..
dah b0leh keje sendiri walaupun takde membe .. * sikit-sikit lah *
:)

aLhamduliLlah .,walaupun tak byk tapi aku tetap ade rase yakin dgn diri sndiri .. aku share entry nie bkn nak tunjuk aku bagus ke apee .. juz nak share ape yg aku rase jek .. adat lah belajar kena marah2 nie .. yg penting sabar jek & tetapkan niat dlm hati uhh yg kita nie nak belajar .. in shaa allah :)



:)

sekian :)

SOME WORDS!


Welcome to my paradise. What do you want in here? Okeh, steal anyhting what you can steal.

Profile
Social Network
Music!




Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Epulfik