+Follow | Dashboard
Starship
Sunday, 31 March 2013 • 15:22 • 0 comments

Assalamualaikum ..

semalam my family dtg jenguk aku kat muar nie .. terharu sgt2 sebab sanggup dtg ja0h2 semate-mate nak jenguk aku kat cnie .. terima kasih ibu , ayah .. tak lupe jugak at0k aku yg ik0t jenguk aku kat cnie .. :)

hm.,, dah sebulan aku kat muar nie .. mcm2 dah aku rase .. suke , ser0n0k , marah , sedih , banyak lah .. tinggal sebulan setengah jek lagi .. h0pe aku terus kuat & sabar hadapi ape yg bakal terjadi .. es0k dah start duty kat ward .. sem0ge segalanye berjalan dgn lancar .. wish me luck !




saya ., student nurse syuhada sedia memulakan tugas kat ward es0k ! wish me luck !
:P

SOME WORDS!


Welcome to my paradise. What do you want in here? Okeh, steal anyhting what you can steal.

Profile
Social Network
Music!




Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Epulfik