+Follow | Dashboard
Starship
l0ve !
Monday, 14 January 2013 • 15:30 • 0 comments


" saYang diRi sendiRi duLu sebeLum saYang orang lain "


Assalamualaikum ...

sebenar nyer aku sangat2 tertarik dgn quotes di atas ... sebelum nie aku tak pernah terpikir p0m mnde nie .. haha ! * gurau jek lah * sehingge lah minggu lepas bile aku g kelas mental health nursing iaitu salah satu subjek yg aku kena amik sem nie .. apa kaitan nyer ? tade p0m sebenar nyer tpi lecturer aku ade ckp cm nie ...

" sebenar nyer i tak paham ngan budak2 mude zaman sekarang yg senang2 jek nak say ' i love u ' kat sume org even org yg baru kenal "

aku ngan classmates tergelak jek mase dye ckp mcm uh .. mcm mengiakan p0m ade ... :D pas uh dye ckp agi ...

" no matter what .,, u have to love yourself first ... mcm mane u nak syg org lain diri sendiri pon u ta syg .. "

kata2 beliau walaupun simple tapi amat terkesan kat hati aku .. :)



:)

sekian :)

SOME WORDS!


Welcome to my paradise. What do you want in here? Okeh, steal anyhting what you can steal.

Profile
Social Network
Music!




Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Epulfik